Personvernserklæring

Gjeldene fra 01.01.2021.

Ditt personvern er viktig for oss.

Informasjon om vår behandling av opplysninger om deg er tilgjengelig her på denne siden slik at du har mulighet til å se hvordan vi bruker disse opplysningene. Personvernerklæring er vedlagt denne artikkelen. Om du har spørsmål knyttet til personvern eller vår behandling av personopplysninger, vennligst ta kontakt med kundeservice.

Personvernombud i Ymberkonsernet er Jim Bratland og han kan kontaktes via kundeservice.

Om behandlingsansvarlig

Denne personvernerklæringen gjelder for personopplysninger som registreres i forbindelse med ditt kundeforhold til 3net AS som er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn. Kontaktopplysninger finner du på www.3net.no

1. Formålet med å samle inn personopplysninger

For å kunne levere bredbåndstjenester til deg trenger 3net personopplysninger for deg som kunde slik som navn, adresse, mobiltelefonnummer, epostadresse og fødselsdato. Formålet med å behandle personopplysningene er for å kunne oppfylle våre leveranser og avtaler med deg. Slik ivaretar vi både dine og våre interesser. Videre kan personopplysningene benyttes til å sende deg kommunikasjon, som for eksempel SMS i forbindelse med brudd i leveransene eller i forbindelse med avtaletidspunkt når det skal gjøres arbeid som berører deg. Behandlingen av dine personopplysninger skjer i tråd med samtykkene du har gitt og blir behandlet i henhold til personopplysningsloven, bokføringsloven og eventuelle andre
relevante lover.

2. Hvilke opplysninger samles inn

3net behandler personopplysninger som du har oppgitt ved registrering av kundeprofil. Ønsker du å endre disse opplysningene gjør du det ved å logge deg inn på «Minside» via vår hjemmeside eller ved å kontakte kundeservice. Vi behandler også opplysninger om din bredbåndsleveranse slik som IP-adresser, bruk av tjenestene, tidspunkt for avbrudd, etc., samt all korrespondanse mellom deg og 3net. Din respons på e-post og SMS-utsendelser og innlogget aktivitet på «Minside» kan bli lagret.

3. Hvordan vi benytter dine opplysninger

Vi benytter personopplysningene du selv har oppgitt for å kunne oppfylle våre avtaler med deg. Det gjelder for eksempel utsendelse av faktura, varsling, osv. Når du har en avtale med 3net om arbeid som skal gjøres hos deg, så vil du alltid motta en bekreftelse på SMS og/eller e-post. I forkant av besøket vil du kunne motta timepåminnelse på SMS om avtalen din. I tråd med dine samtykker til kommunikasjon vil 3net kunne sende deg nyhetsbrev, tilbud og annen type målrettet kommunikasjon som 3net mener er relevant for deg. For eksempel kan slik kommunikasjon sendes per brev, SMS, e-post, eller i andre digitale kanaler, som Facebook, etc.

4. Hvem deler 3net opplysninger med (utlevering)

Personopplysninger som du registrerer hos 3net utleveres ikke til andre virksomheter eller organisasjoner uten at du har gitt et frivillig, aktivt og informert samtykke til utlevering.

5. Hvem behandler dine personopplysninger (databehandlere og underdatabehandlere)

3net benytter seg av kundesystem og andre systemer for å kunne ivareta ditt kundeforhold med 3net. Behandlingen av dine registrerte personopplysninger reguleres av en Databehandleravtale inngått mellom 3net og gjeldende leverandører.

6.Nyhetsbrev

Magy Media AS benytter seg av plattformen til MailChimp for å formidle vårt nyhetsbrev, dersom du ønsker å motta disse vil du måtte melde deg inn og godta vilkårene du finner her.

7.Google Analytics

Analyseverktøyet Google Analytics sporer og rapporterer om trafikken på nettsidene til Magy Media AS. Ved å se på brukermønster til besøkende, kan vi lære hvordan brukere forholder seg til innholdet vårt. Du kan selv reservere deg mot bruk av cookies fra Google Analytics. Les mer om Google Analytics’ personvern her.

8.Facebook Pixel

Facebook Pixel er et analytisk verktøy som hjelper Magy Media AS med å optimalisere annonsekampanjer på Facebook, slik at du som bruker skal få relevant informasjon. Du kan selv slå av cookies i din nettleser. Les mer om Facebook’s personvern her.

9.Klager

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet.

Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no.

10. Endringer

3net kan endre samtykkevilkår og personvernerklæring for å følge nye rettslige krav, og på grunn av endringer i vår egen praksis for innsamling og behandling av personopplysninger. Ved endringer som krever ditt samtykke vil du bli bedt om å samtykke til nye vilkår når du logger deg inn på «Min side».

11. Dine rettigheter

Du kan når som helst redigere dine kontaktopplysninger og trekke tilbake eller gi samtykke til kommunikasjon når du er logget inn på «Min side» via vår hjemmeside. Som innlogget bruker har du innsyn i dine personopplysninger og dine avtaler. Ønsker du å få tilsendt alle personopplysninger 3net har lagret om deg må du kontakte kundeservice. Dersom du etter opphørt kundeforhold vil kreve at dine personopplysninger skal bli slettet, kan du kontakte kundeservice. Dersom du krever dataportabilitet, som er retten til å ta med seg egne personopplysninger til en annen virksomhet, gjelder denne retten kun personopplysninger som du selv har gitt til 3net. Det vil si kontaktinformasjonen din.

12. Sletting av personopplysninger

3net lagrer kundeinformasjon og sakshistorikk så lenge du er kunde hos oss. Dersom du ikke lenger er aktiv kunde kan du be om at personopplysningene slettes. Du kan når som helst etter opphørt kundeforhold be om at dine personopplysninger slettes. Det vil imidlertid bety at du må registrere deg på nytt dersom du på et senere tidspunkt ønsker å bli kunde igjen.

13. Kundeservice

Har du spørsmål om dine personopplysninger eller ønsker innsyn, ta kontakt med kundeservice. Kontaktopplysninger finner du på www.3net.no

14. Personvernombud

Har du spørsmål om eller er uenig i hvordan 3net AS behandler personopplysninger, kan du ta kontakt med kundeservice. Du kan klage på hvordan 3net AS behandler dine personopplysninger til Datatilsynet: e-post: postkasse@datatilsynet.no, telefon: 22 39 69 00.