3net kjøper Avinet AS i Storfjord

3net utvider sitt dekningsområde og har kjøpt bredbåndsleverandøren Avinet AS i Storfjord. Disse kundene skal nå få et mer moderne nett med fiber, og arbeidet starter allerede i 2020!

De tidligere eierne av Avinet AS, Eivind Karlsen, Tom Armand Kristiansen og Geir Johnsen, er meget fornøyd med overtakelsen, og de er trygge på at dette blir en god løsning for både bedriften og de eksisterende og potensielle nye kundene. Eivind og Tom vil fortsette i selskapet så lenge som mulig, og de gleder seg til å ta del i moderniseringen av nettet. Avinet får ta del i en større organisasjon, der nå tilsammen 20 medarbeidere vil sørge for drift, support og salg av tjenester til både bedrifter og private husholdninger. 

IMG_8457 Are Bergset Elvestad_450x300_404x269.jpg  Bilde alle croppet[1].JPG  

Foto: Are Bergset Elvestad

Avinet grenser allerede til 3nets fibernett, og er et naturlig valg av partner for utvidelse av vårt nett. For alle oss i 3net er det en stor glede å få nye kunder, samt å få fortsette det solide arbeidet som Avinet har lagt ned i området. Avinet leverer i dag bredbåndstjenester på coax og radio til de fleste beboerne  på Oteren, Hatteng, Kitdalen, Nordkjosbotn, Furuflaten og Skibotn. I 2019 startet de å legge fiberrør i området, og flere kunder er allerede koblet opp på fibernett. Flere vil komme til, da 3net sin visjon er å gi fiber til alle kunder der det er mulig. Dette arbeidet starter allerede i 2020, og alle kundene vil bli kontaktet direkte. Radionettet som i dag forsyner Nordkjosbotn - Oteren, Oteren - Rasteby og Oteren - Falsnes vil også bli evaluert, og modernisert dersom nødvendig.

3net vil overta kundeservice for alle kundene, og vi gleder oss stort til et nærmere samarbeid! 3net er et selskap som er stolt av å være en solid lokal aktør, og i 2017 mottok 3net bransjeprisen som årets bredbåndsleverandør i Norge, basert på fantastisk dekning av fiber, høy kompetanse og gode kundeforhold. Vi baserer oss på langsiktighet og godt samarbeid med kommunene vi opererer i, og arbeider daglig for å levere topp moderne samfunnskritisk infrastruktur som skaper både bo -og blilyst i vårt dekningsområde

Dekningskart.jpg

Web levert av CustomPublish AS