Viaplay overtar engelsk Premier League

Del
Facebook
LinkedIn

Når Premier League-sesongen sparkes igang i august, er det Viaplay som er norsk rettighetshaver. Med den kommende totalpakken kan seerne strømme samtlige kamper.

Premier League kommer til Viaplay. Fra og med 2022/23-sesongen og seks år frem i tid vil man kunne se verdens mest populære fotballiga på strømmetjenesten. Nå presenterer Viaplay totalpakken man må ha for å kunne se Premier League her til lands. Pakken vil hete Viaplay Total, prisen blir kr. 649 i måneden, og man vil kunne kjøpe tilgang til den senere i sommer.

I tillegg til Premier League vil man også kunne strømme alt annet av Viaplays sportsinnhold, som alt av deres rettigheter innen engelsk og internasjonal fotball – I tillegg til Formel 1, vintersport og håndball, for å nevne noe. Man får også tilgang til Viaplays film- og serieinnhold.

– I august braker det løs med 380 kamper i året fra Premier League på Viaplay, og vi gleder oss veldig til å de neste seks årene som rettighetshaver. Vi er godt i gang med forberedelsene, og lover en sportspakke av aller høyeste kvalitet. Den nye totalpakken vil i tillegg til Premier League inneholde alle våre sportsrettigheter i tillegg til samtlige av våre Viaplay Originals, filmer og serier. Når vi nå lanserer Premier League i Norge befester vi rollen som den største og viktigste formidleren av sport i det norske markedet, sier EVP & Chief Commercial Officer i Viaplay, Kim Poder.

Den eksisterende sportspakken vil endre navn til Viaplay Medium, og vil inneholde det samme som i dag – Altså alt innhold utenom Premier League-fotball. Prisen på Viaplay Medium blir kr. 349 i måneden.

Alle kunder som i dag har Viaplay Total-pakken vil bli overført til Viaplay Medium. Det vil si at kunder som ønsker seg den nye Viaplay Total-pakken med Premier League selv må oppgradere sitt abonnement.

Lanserer nye TV-kanaler
I tillegg til den nye Viaplay-pakken lanseres også fem splitter nye lineære premium-kanaler, som vil sende Premier League på TV i Norge. For kundene som kjøper Premier League gjennom én av våre samarbeidende TV-distributører vil de i tillegg til disse fem Premier League-kanalene også få fire V sport-kanaler samt Viaplay Film & Serier inkludert i sin pakke. Vår anbefalte månedspris er også her kr. 649, men endelig pris ut til sluttkunde er det imidlertid den enkelte TV-distributør som bestemmer.

– Vi som skal jobbe med å lage best mulig innhold før, under og etter kampene står nå og spinner i startblokkene. Verdens heftigste sportsrettighet fortjener også å bli behandlet på verdens beste vis, og vi jobber nå intenst for å være klare. Samtidig som vi skal lage og presentere dette lokalt i Norge er vi også glade for at Viaplay har rettighetene i hele ni land, noe som vil gi oss enda større tyngde i dekningen, flere profiler å spille på – og mer premium-innhold på menyen, sier sportssjef i Viaplay Norge, Kristian Oma.

Nordic Entertainment Group AB (publ) (NENT Group)s strømmetjeneste Viaplay er lokalisert i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Island, Estland, Latvia, Litauen, Polen, USA og Nederland. Viaplay vil bli lansert i Storbritannia i 2022, med lanseringer i Canada, Tyskland, Østerrike og Sveits frem til slutten av 2023. Vi driver strømmetjenester, TV-kanaler, radiostasjoner og produksjonsselskaper hvor vårt mål er å formidle historier, berøre mennesker og utvide perspektiver. Med hovedkontor i Stockholm og et globalt perspektiv er NENT Group notert på Nasdaq Stockholm (‘NENT B’). 

Kilde: https://presse.nentgroup.no/post/viaplay-lanserer-ny-totalpakke-med-premier-league

Se våre andre saker og nyheter