Telia_300x168

Utfall kanaler pga forhandlinger Telia og NENT

NENT Group og Telia har ikke kommet til enighet om ny distribusjonsavtale. Dermed mister Telias om lag 470.000 TV-kunder muligheten til å se på NENT sine kanaler og strømmetjenester fra og med i dag. Telia er innstilt på videre samarbeid med NENT, og er klare til å diskutere videre distribusjonspartnerskap dersom NENT ønsker det.

For å gjøre TV-tittingen litt bedre i denne situasjonen gir vi alle våre kunder 25 ekstra poeng i hele mars som de kan bruke til å velge blant et stort utvalg av kanaler og strømmetjenester i valgmenyen sin, som for eksempel strømmetjenestene HBO Nordic eller Paramount+, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge.

Kjernen i forhandlingene handler om kundenes valgmuligheter, og at Telias kunder ikke skal måtte betale for innhold som de ikke har interesse av.

– Vi vet at valgfrihet er viktig for våre kunder, og vi vil alltid jobbe for å levere Norges beste og mest fleksible TV-produkt til en fornuftig pris. Vi har bevisste kunder som ønsker å stå fritt til å kunne endre sin TV- og strømmepakke ettersom hva de vil se på. Dette har vært en suksess siden vi lanserte dette som første selskap i Norge, og kundene våre endrer og velger nye tjenester daglig, fortsetter Kaalen.

– Vi håper fortsatt å finne en rask og god løsning med NENT, slik at vi sammen kan fortsette å skape gode seeropplevelser i tiden fremover til glede for alle kunder og seere. Vår dør står åpen og vi setter oss ned når som helst for å diskutere veien videre, avslutter Kaalen.

Med de 25 ekstra TV-poengene som kundene mottar som midlertidig kompensasjon kan de selv velge inn mer innhold enn de har mistet, og de bestemmer selv hvilke kanaler og strømmetjenester de ønsker.

Følgende kanaler og Premium-pakker vil bli berørt:

TV3, V4, TV6, Viasat Nature, Explorer, History, V Sport+, V Sport, V Premium, V Film Family og V Sport Golf. I tillegg påvirkes strømmetjenestene Viaplay og Filmfavoritter.

På denne siden vil det hele tiden være oppdatert informasjon: https://www.telia.no/tv/innhold/nent-info/

Web levert av CustomPublish AS