tv2 sportskanalen

Tippekampen er tilbake lørdag 4. februar!

Alle digitale tv-kunder hos Get som i dag har tilgang til TV2 Sportskanalen (kanalplass 23) får nå tilgang til den engelske Tippekampen! Fra 1. april vil i tillegg alle kampene fra Eliteserien og OBOS-ligaen være tilgjengelig for alle våre kunder! Alle TV2s kanaler vil i tillegg være tilgjengelig på Get tv app, på nettbrett og mobil, hvor som helst i landet!
 

Det vil være Tippekamp hver lørdag kl 1600, med noen unntak gjennom året hvor det er landslagspauser osv. Har du Get Start kan du logge inn på Min Side - velge kundeforhold - bredbandskontrakt og Get TV-velger – her velger du inn TV2 Sportskanalen dersom du mangler den.

Get har de siste månedene forhandlet nye langsiktige avtaler med både TV2, Discovery / TV Norge og Viasat. Get lanserer, i tillegg til Tippekampen, snart alle kampene fra den norske Eliteserien tilgjengelig for alle kunder. I tillegg kommer det flere nye filmer og serietjenester.

Flere av våre konkurrenter har måttet øke prisene som følge av Eliteserien som snart blir lansert på Eurosport-kanalene. Vi kommer tilbake til hva prisen blir for våre kunder fremover i løpet av februar. Det er TV2 som setter prisen og tilbudet for TV2 Sport Premium. Det er ikke foretatt noen endringer i produktet TV 2 Sport Premium og det blir heller ingen endring i prisen på pakken. Utover Premier League tilbys nå også FA-cupen for kunder med TV 2 Sport Premium, i tillegg til kamper fra skotsk Premiership, ishockey fra SHL og fotball fra svenske Allsvenskan.

Det er kun Get som har avtale om å tilby Tippekampen til sine kunder med TV 2 Sportskanalen. Har du Premier League abonnement hos Sumo i dag anbefaler vi gjerne at du heller tegner et TV2 Sport Premium abonnement hos Get. Da får du fortsatt alle kamper tilgjengelig, men du får det i garantert HD-kvalitet (og ikke strømmekvalitet som vil variere og være mer ustabilt). 

Web levert av CustomPublish AS