FAQ logo_101x115

Ofte stilte spørsmål

Om leveranse av Internett og TV til Sørreisa

Generelle forhold

Hva betyr det at 3net har vunnet anbudet på leveranse av innhold i Sørreisa kommune sitt fibernett?

Svar: Sørreisa kommune eier et fibernett med ca 750 tilkoblinger og har hatt en avtale om leveranse av innhold, dvs Internett og TV-signaler, fra OpenNet. Avtalen med OpenNet er nå løpt ut og Sørreisa kommune har hatt en åpen konkurranse på leveranse av innhold, noe 3net har vunnet

Når skal leveransene starte?

3net sine leveranser skal senest være satt i drift 1. september 2020, da vil OpenNet stenge sin leveranse. Opprinnelig dato var 1.mai, men pga situasjonen med Corona må vi utsette tilkoblingen.

Hva skal 3net gjøre innen 31. august?

3net skal gjennomføre mange aktiviteter innen 31. august. Vi må komme i kontakt med alle kunder og selge inn våre produkter, vi skal dra hjem til alle kunder og skifte ut hjemmesentralen, og vi skal sørge for at signalene på Internett og TV kommer frem til Sørreisa. I tillegg skal vi skifte ut all elektronikk som befinner seg i nettet i dag.

Hva må jeg som kunde gjøre for å sikre meg at jeg har leveranser etter 1. september?

For å være sikre på at man får leveranser etter 1. september er det viktig å bestille Internett og/eller TV fra 3net så tidlig som mulig. Vi vil da gjøre en avtale med deg som kunde hvor vi kommer hjem til deg og skifter elektronikken, samt sørger for å starte de nye leveransene.

Priser og betingelser

Er det etableringskostnad for eksisterende kunder i Sørreisa?

Det er ingen etableringskostnader for kunder som allerede er tilknyttet fibernettet til Sørresia kommune.

Hva er prisene til 3net?

For pris på internett og TV fra 3net se kampanjebrosjyren og bestilling fibernet Sørreisa.

Hva er prisen på tilknytting for nye kunder?

3net leverer internet og TV til husstander og bedrifter i Sørreisa. Pris for tilknytning vil være avhengig av om det er fiber tilknyttet bolig/bygg. Etablering av fiber blir utført til kostpris, vi ber derfor nye internettkunder om å ta kontakt med oss for å få et pristilbud. 

Jeg har bindingstid på tjenester fra OpenNet, hva skjer med den?

For spørsmål angående bindingstid ber vi deg ta kontakt med OpenNet.

Hva er grunnen til at prisen på Internett øker?

OpenNet sine internettpriser har vært svært lave, og ligger langt under landsgjennomsnittet for leveranse av Internett til privatmarkedet. Dette kan skyldes mange forhold, men et av forholdene er en lav leiepris av fibernettet til Sørreisa kommune. 3net sine priser er på gjennomsnittlig nasjonalt nivå, og er sammenlignbare med prisene som andre Internett-leverandører i Nord-Norge har, f.eks på Finnsnes, Bardufoss, Dyrøya og i andre områder i Nordland og Troms og Finnmark.

Dagens leveranser

Hva skjer med de leveransene som er i nettet i dag?

Dagens leverandør vil stoppe all leveranse fra 1.september 2020. Opprinnelig var dato satt til 1. mai, men pga sitasjonen med Corona har vi måtte utsette tilkoblingstidspunkt.

Vil RiksTV fortsatt virker etter omlegging til 3net?

Det vil fortsatt være mulig å bruke RiksTV etter omlegging til 3net, men på grunn av rettighetsregiment vil det kun være tilgang på et begrenset antall kanaler. For å få tilgang på alle kanaler må ha en ekstern antenne i tillegg til fibernettet.

Vil tjenester fra Viasat og Snap TVvære tilgjengelig etter overgang til 3net?

Vi ber kunder ta kontakt med OpenNetfor spørsmål angående TV fra Viasat og Snap TV.

 

Fant du ikke svar på det du lurte på? Ta kontakt med oss!

e-mail: kunde@3net.no
      tlf.: 77770499

Vi har åpent på hverdager fra 07:30 -15:00

Web levert av CustomPublish AS