Leder Nettavdelingen

Søk nå: jobb@3net.no

3net - Din lokale leverandør av internett og TV.

Hvem ser vi etter?

3net søker en leder til vår nettavdeling. Avdelingen består av 3 positive personer lang erfaring med drift av nettverk og IT tjenester. Vi ser etter en engasjert og fremoverlent person som ønsker å gjøre en forskjell. Du har en sterk interesse for teknologi, er kreativ og initiativrik. Du kan jobbe selvstendig, men også i team og på tvers av fagmiljøene. Du har høy arbeidskapasitet og ønsker å bidra positivt til vårt gode arbeidsmiljø. Du har erfaring med IT drift, samt ledererfaring.

Mangfold er viktig for både arbeidsmiljøet vårt og jobben vi skal gjøre. Derfor søker vi også en god miks av blant annet alder, etnisitet, livserfaring og kjønn. Vi jobber hardt for å være en drivkraft i det grønne skiftet, og er stolte av vår kultur som er preget av lidenskap for faget og engasjement for samfunnsoppdraget.

Noen av arbeidsoppgavene:

 • Lede 3nets nettavdeling
 • Prosjektledelse
 • Videreutvikle bredbåndsnettet
 • Oppsett og drift av både aktivt og passivt nettverk
 • Microsofts skytjenester (MS365, Azure)
 • Drift av servere (Microsoft, Linux)
 • Sikkerhetsansvarlig
 • Inngå i vaktordning
 • Leveranse av IKT tjenester til Ymber konsernet

Kvalifikasjoner:

 • Universitet eller høgskoleutdanning på Master/Bachelor nivå. Relevant arbeidserfaring kan oppveie for manglede formell kompetanse
 • Erfaring med drift av nettverkstjenester LAN, WAN, WiFi, Datasenter
 • God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Hva kan vi tilby deg

3net kan tilby interessante og utfordrende oppgaver, konkurransedyktig lønn, velferdsordninger, samt gode pensjons- og forsikringsordninger. Det er gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Ansettelse skjer for øvrig på de vilkår og med de plikter og rettigheter som følger av gjeldende lovverk, reglement og avtaleverk.

Litt om Nordreisa

Omgitt av storslått natur og bebodd av varme mennesker finner du kommunen Nordreisa, en perle i nord. Nordreisa er i sentrum av de tre stammers møte, en heftig blanding av den norske, samiske og kvenske historien. Vi har et aktivt samfunn med mange idrettslag, foreninger og samlingssteder, og et aktivt bedriftsliv. Her kan du få dekket alle dine behov! Nordreisa tilhører tiltakssonen i Nord-Troms og Finnmark, som gir økonomiske fordeler som bla. avskrivning studielån, lavere skatt og gratis barnehage.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved å kontakte:

Daglig leder 3net, Knut Larsen tlf. 982 89 864, eller epost knut@3net.no

Søknad med CV og attester/vitnemål sendes til jobb@3net.no. Søknader vurderes fortløpende.

Info om Ymber

Ymberkonsernet består av morselskapet Ymber AS, og datterselskapene Vissi AS, Ymber Fiber AS, Ymber Produksjon AS og 3net AS. Konsernet omsetter for 250 MNOK og har 70 ansatte. Konsernet er leverandør av nettjenester til 9 300 nettkunder og bredbånd til 6 000 kunder. Konsernet har en årlig kraftproduksjon på 365 GWh i 8 kraftverk. 3net har 10 medarbeidere og selskapets hovedkontor ligger i Sørkjosen i Nordreisa kommune.

Ser mer info på www.ymber.no