Get filmleie - filmleie med fjernkontrollen

Nå kan du leie film direkte i fra sofaen, du trenger bare trykke på FILM-knappen. Tjenesten er tilgjengelig for alle som her Get HD-boks og Get HD PVR/ Get box II. Les mer om hvordan du leier film under.

Hva er Get filmleie?

Get filmleie er en interaktiv tv-tjeneste som lar deg leie film rett fra fjernkontrollen når som helst på døgnet. Du har full tilgang til filmen i 48 timer, og kan se den så mange ganger du vil innenfor dette tidsrommet. Du kan spole og pause på samme måte som når du ser en DVD-film. Forskjellen er at du slipper overtidsleie og filmen leveres automatisk tilbake til filmbiblioteket etter 48 timer. Filmleie vil komme på neste faktura. Brukerveiledning Get filmleie

Hvordan leier jeg?

  1. Trykk på FILM-knappen på din dekoder: Første gang må du sette PIN2-kode. Når denne er satt, starter filmtjenesten.
  2. Velg film: Du velger film ut fra kategori, ved å søke med søkefunksjonen eller ved å velge et filmcover.
  3. Bekreft leie av film: Når du har valgt filmen du vil leie må du bekrefte dette ved å taste PIN1-koden. Denne er standard 0000, om du ikke allerede har satt den i forbindelse med sperring av kanaler.

Hva slags filmer kan jeg leie?

Søk etter filmer her. Du vil finne et stort utvalg filmer fra kategorier som Action, Drama, Komedie, Barn, Romantikk, Thriller og Voksen. Filmarkivet oppdateres jevnlig med de siste storfilmene vist på kino, og du vil også finne mange av de gamle klassikerne. Her skal det finnes noe for alle, og det er lett å søke seg frem til sine favoritter ved å bla i kategoriene.

Tilgang til tjenesten

Alle som har Get HD-boks og Get HD PVR / Get box II har tilgang til tjenesten. Dersom du er tilknyttet Skjervøy kabelnett og har bredbånd via 3net som er tilkoblet samme antennekontakt trenger du en splitter. En splitter kan du få ved å henvende deg til 3net.  


PIN-koder

Som bruker av Get filmleie har du to PIN-koder som gir deg kontroll over tjenesten. PIN1-koden bruker du for å bekrefte betaling av filmleie. Denne koden er den samme som du benytter for å sperre kanaler. Første gang du leier film må du sette PIN2-kode. PIN2 regulerer tilgangen til kategorien Voksen. Alle filmene i denne kategorien er registret av Medietilsynet og har 18 års aldersgrense.

Betaling av filmer

Filmen faktureres direkte på din neste faktura, og kommer uspesifisert, merket "Filmleie". Dersom du ønsker det kan du kontakte 3net og be om spesifisert regning eller du kan se din kjøpshistorikk inne i tjenesten under Min filmleie. Kjøpshistorikk fra kategorien Voksen er kun tilgjengelig når du er inne i denne kategorien.


Hva koster det og hvordan betaler jeg for filmen?


Du vil alltid bli informert om hva filmen koster før du leier den. Prisen står i beskrivelsen av filmen. Du leier filmen i 48 timer og kan se den så mange ganger du vil i leieperioden. Du kan når som helst få en oversikt over hvilke filmer du har leid i Min filmleie.
 
 

 

Web levert av CustomPublish AS