logo tv2_300x222

Forhandlinger med TV2

Vi jobber alltid for å gi deg og dine best mulig innhold, kvalitet og valgmuligheter av TV-innhold. Akkurat nå pågår det forhandlinger mellom Get og TV 2 om en ny distribusjonsavtale, og det er dessverre en risiko for at vi fra den 1. juni ikke lenger kan vise deres kanaler. Her forklarer Telia/Get hvorfor, og de gir deg svar på de vanligste spørsmålene vi tror du lurer på. 

Hvorfor skjer dette?  
Dette er en veldig kjedelig situasjon og vi er veldig lei oss hvis det skaper problemer for deg! Vi kan ikke her gå i detaljer rundt avtalen med TV2, men vi jobber hele tiden for at du som kunde ikke skal måtte betale mye mer for det tilbudet du har, og vi jobber for å gi deg det mest fleksible tv-tilbudet hvor du selv velger hva du vil se og hvordan du vil se det uansett om det er foran tv-en hjemme eller via nettbrett eller mobil der du er og når du vil. Vi var de første i Norge som introduserte poengbasert Valgmeny hvor du kan sette sammen din egen tv-pakke og velge blant et stort utvalg strømmetjenester og tv-kanaler.

TV2 ønsker ikke å tilby valgfrihet av sine kanaler for deg som kunde og de ønsker at du som Get-kunde skal betale mye mer for å se på deres kanaler. Det kan vi selvsagt ikke akseptere. Vi forsetter fortsetter forhandlingene og håper at vi kommer til enighet om rimelige vilkår. 
 

Hva skjer hvis dere ikke kommer til enighet?  
Vår målsetning er selvfølgelig at vi skal bli enige. Hvis vi ikke kommer til enighet, vil vi dessverre ikke kunne vise TV2 sine kanaler i vårt tilbud fra 1. juni. Dette vil påvirke følgende kanaler: TV 2, TV2 Zebra, TV2 nyhetskanalen, TV2 Livstil, TV2 Humor, TV2 Sport 1 og 2, TV2 Sport Premium og C More-kanalene og arkivet. Skulle vi ikke komme til enighet innen fristen, vil vi kompensere dere med annet innhold i den aktuelle perioden. Dette vil vi komme nærmere tilbake til hvis det skulle bli aktuelt og du vil alltid finne oppdatert informasjon på denne siden.

Hvor henvender jeg meg hvis jeg har flere spørsmål?
Du finner alltid oppdatert informasjon her på denne siden.

Web levert av CustomPublish AS