Bestillingsskjema Storfjord

3net/Avinet starter nå fiberutbyggingen i Storfjord. Fyll ut bestillingsskjema nedenfor for å bestille direkte. Dersom du har spørsmål i denne fobindelse er du selvsagt hjetelig velkommen å ta kontakt på telefon 77770499 eller kunde(a)3net.no. 

Pris på produkter nevnt under (tv/internett/telefoni) er pris pr mnd. Produkter merket * kan ikke abonneres på alene, men må kombineres med et annet produkt. 
Området Kitdalen holdes utenfor i denne omgang, her leverer vi på coax.

Det er 1 års bindingstid på samtligeprodukter på nye anlegg. Vilkår for tjenesten finner du i pdf-dokumentet nedenfor. Her finner du også angrerettsskjema i pdf.

Er du usikker på om det er bygget fiber hvor du bor, kontakt oss på nummer 77 77 04 99, eller send oss en epost på kunde(a)3net.no.

Etter bestilling vil du få en sms som vi ønsker at du svarer på for å bekrefte din bestilling. Mobilnummeret må være registrert i ditt navn.

Vi garanterer lovet hastighet inn til første punkt i boligen, som er selve fiberboksen. Internt utstyr kan gi en annen opplevelse. Faktorer som riktig plassering og bruk av trådløst nettverk, antall samtidige brukere, samt ditt eget utstyr er med å avgjøre din hastighet på nettet. Det er ikke innebygget wifi i fibersentralen.

Vi anbefaler produktet Internett 100 mbps eller mer dersom dere er aktive på nett, dvs er flere brukere, streamer eller gamer. Dersom du har T-We fra Canal Digital kan du beholde denne leveransen fra oss, mens nye tv-kunder får tv fra Get.

Bestillingsskjema Avinet 2020.pdf

angrerettsskjema.pdf

Standardvilkår 3net 2020.pdf

 


Bestilling Fiber*
Pakketilbud
Internett
Digital-TV
Telefoni
Trådløse aksesspunkt
Vi har kun utleie av Ubiquiti Amplifi, og henviser til butikker for kjøp.
Vilkår*
Betingelser

Web levert av CustomPublish AS