Bestillingsskjema Storfjord

3net er godt i gang med fiberutbyggingen i Storfjord. Fyll ut bestillingsskjema nedenfor for å bestille direkte. Dersom du har spørsmål i denne forbindelse er du selvsagt hjertelig velkommen å ta kontakt på telefon 77770499 eller kunde(a)3net.no. 

Pris på produkter nevnt under (tv/internett/telefoni) er pris pr mnd. Produkter merket * kan ikke abonneres på alene, men må kombineres med et annet produkt. 
Området Kitdalen holdes utenfor i denne omgang, her leverer vi på coax.

Det er 1 års bindingstid på samtligeprodukter på nye anlegg. Vilkår for tjenesten finner du i pdf-dokumentet nedenfor. Her finner du også angrerettsskjema i pdf.

Er du usikker på om det er bygget fiber hvor du bor, kontakt oss på nummer 77 77 04 99, eller send oss en epost på kunde(a)3net.no. 

I kartet ser du hvilke områder vi bygger ut nå i første omgang.

Oteren og Hatteng (sone merket med nr 3 på Oteren er holdt utenom i denne omgang:

Oteren_@_600x696.jpg

Hatteng_Tube_Fiber_2020@_600x849.jpg

Skibotn ( vi tar gjerne imot bestillinger i områder som ikke er merket/fordelt i soner, men disse mottas med forbehold om bygging):

Skibotn_1 av 2 @_600x424.jpg

Skibotn_2 av 2_600x424.jpg

Dersom strøm er i jordkabel må kunde grave grøft til fiberrør fra tomtegrense til huset. I dette skrivet finner dere informasjon om graving og intern kabling: Informasjonsbrev før idriftsettelse.pdf

Etter bestilling vil du få en sms som vi ønsker at du svarer på for å bekrefte din bestilling. Mobilnummeret må være registrert i ditt navn.

Vi garanterer lovet hastighet inn til første punkt i boligen, som er selve fiberboksen. Internt utstyr kan gi en annen opplevelse. Faktorer som riktig plassering og bruk av trådløst nettverk, antall samtidige brukere, samt ditt eget utstyr er med å avgjøre din hastighet på nettet. Det er ikke innebygget wifi i fibersentralen.

Vi anbefaler produktet Internett 100 mbps eller mer dersom dere er aktive på nett, dvs er flere brukere, streamer eller gamer.

angrerettsskjema.pdf

Standardvilkår 3net 2020.pdf

 

Bestilling Fiber*
Internett
Digital-TV
Trådløse aksesspunkt
Vi har kun utleie av Ubiquiti Unifi, og henviser til butikker for kjøp. 12 mnd binding.
Vilkår*
Betingelser
Web levert av CustomPublish AS