Bestillingsskjema Furuflaten

Avinet starter nå fiberutbyggingen i Furuflaten. Fyll ut bestillingsskjema nedenfor for å bestille direkte. For fiber i øvrige områder i Balsfjord, Lyngen og Storfjord, se andre skjema, ta kontakt på telefon 77770499 eller kunde(a)3net.no. 

Produkter merket * kan ikke abonneres på alene, men må kombineres med et annet produkt. Det er 1 års bindingstid på samtlige produkter på nye anlegg.

Vilkår for tjenesten finner du i pdf-dokumentet nedenfor. Her finner du også angrerettsskjema i pdf.

Er du usikker på om det er bygget fiber hvor du bor, kontakt oss på nummer 77 77 04 99, eller send oss en epost på kunde(a)3net.no.

Etter bestilling vil du få en sms som vi ønsker at du svarer på for å bekrefte din bestilling. Mobilnummeret må være registrert i ditt navn.

Pris på produkter nevnt under (tv/internett/telefoni) er pris pr mnd. Vi garanterer lovet hastighet inn til første punkt i boligen, som er selve fiberboksen. Internt utstyr kan gi en annen opplevelse. Faktorer som riktig plassering og bruk av trådløst nettverk, antall samtidige brukere, samt ditt eget utstyr er med å avgjøre din hastighet på nettet. 

Bestillingsskjema Avinet 2020.pdf

angrerettsskjema.pdf

Standardvilkår 3net 2020.pdf

 


Bestilling Fiber*
Pakketilbud
Internett
Digital-TV
Telefoni
Trådløse aksesspunkt
Vilkår*
Betingelser

Web levert av CustomPublish AS