Bestillingsskjema - Nordkjosbotn

3net bygger for tiden fiber i Nordkjosbotn. Fyll ut bestillingsskjema nedenfor for å bestille direkte. For fiber i øvrige områder i Balsfjord, Lyngen og Storfjord, se lenker direkte for disse områdene, ta kontakt på telefon 77770499 eller send oss en epost til kunde(a)3net.no. 

Produkter merket * kan ikke abonneres på alene, men må kombineres med et annet produkt. Det er 1 års bindingstid på samtlige produkter på nye anlegg.

Vilkår for tjenesten finner du i pdf-dokumentet nedenfor. Her finner du også angrerettsskjema i pdf.

Er du usikker på om det er bygget fiber hvor du bor, kontakt oss på nummer 77 77 04 99, eller send oss en epost på kunde(a)3net.no.


I disse kartene ser du hvilke områder vi legger fiber nå. Dersom din eiendom er utenfor oppmerket område, men vi tar gjerne imot din bestilling med forbehold, slik at vi har et godt utgangspunkt for å vurdere om vi skal bygge fiber i disse områdene.

Nordkjosbotn_1 av 2@ copy_600x424.jpg

Nordkjosbotn_2 av 2@ copy_600x424[1].jpg

Dersom strøm er i jordkabel må kunde grave grøft til fiberrør fra tomtegrense til huset. I skrivet kan du lese mer om praktiske forhold rundt installasjonen Informasjonsbrev før idriftsettelse.pdf

Etter bestilling vil du få en sms som vi ønsker at du svarer på for å bekrefte din bestilling. Mobilnummeret må være registrert i ditt navn.

Pris på produkter nevnt under (tv/internett/telefoni) er pris pr mnd. Vi garanterer lovet hastighet inn til første punkt i boligen, som er selve fiberboksen. Internt utstyr kan gi en annen opplevelse. Faktorer som riktig plassering og bruk av trådløst nettverk, antall samtidige brukere, samt ditt eget utstyr er med å avgjøre din hastighet på nettet. 

angrerettsskjema.pdf

Standardvilkår 3net 2020.pdf

Bestilling Fiber*
Internett
TV fra Telia
Trådløse aksesspunkt
Vi har kun utleie av Ubiquiti Unifi, og vi henviser til butikker for kjøp. 12 mnd bindingstid.
Vilkår*
Betingelser
Web levert av CustomPublish AS