Bestillingsskjema Avinet - Nordkjosbotn

Avinet starter nå fiberutbyggingen i Nordkjosbotn. Fyll ut bestillingsskjema nedenfor for å bestille direkte. For fiber i øvrige områder i Balsfjord, Lyngen og Storfjord, ta kontakt på telefon 77770499 eller kunde(a)3net.no. 

Produkter merket * kan ikke abonneres på alene, men må kombineres med et annet produkt. Det er 1 års bindingstid på samtlige produkter på nye anlegg.

Vilkår for tjenesten finner du i pdf-dokumentet nedenfor. Her finner du også angrerettsskjema i pdf.

Er du usikker på om det er bygget fiber hvor du bor, kontakt oss på nummer 77 77 04 99, eller send oss en epost på kunde(a)3net.no.


I disse kartene ser du hvilke områder vi legger fiber nå. Soner merket nr 7 og 8 blir ikke utbygget i denne omgang. Vi tar allikevel gjerne imot din bestilling med forbehold, slik at vi har et godt utgangspunkt for å vurdere om vi skal bygge fiber i disse områdene.

Nordkjosbotn_1 av 2@ copy_600x424.jpg

Nordkjosbotn_2 av 2@ copy_600x424[1].jpg

Dersom strøm er i jordkabel må kunde grave grøft til fiberrør fra tomtegrense til huset. I skrivet kan du lese mer om praktiske forhold rundt installasjonen Informasjonsbrev før idriftsettelse.pdf

Etter bestilling vil du få en sms som vi ønsker at du svarer på for å bekrefte din bestilling. Mobilnummeret må være registrert i ditt navn.

Pris på produkter nevnt under (tv/internett/telefoni) er pris pr mnd. Vi garanterer lovet hastighet inn til første punkt i boligen, som er selve fiberboksen. Internt utstyr kan gi en annen opplevelse. Faktorer som riktig plassering og bruk av trådløst nettverk, antall samtidige brukere, samt ditt eget utstyr er med å avgjøre din hastighet på nettet. 

angrerettsskjema.pdf

Standardvilkår 3net 2020.pdf

Bestilling Fiber*
Internett
TV fra Telia
Trådløse aksesspunkt
Vi har kun utleie av Ubiquiti Unifi, og vi henviser til butikker for kjøp. 12 mnd bindingstid.
Vilkår*
Betingelser
Web levert av CustomPublish AS