Søk og bestill

Bestilling Sørreisa

Fyll ut bestillingsskjema nedenfor. Vi beregner nå minimum 14 dagers ventetid før nye tilkoblinger blir utført. 

Eksisterende anlegg har ikke bindingstid. Det er 1 års bindingstid på samtlige produkter på nye anlegg. Nye anlegg betinger selvkost iflg avtale med Sørreisa kommune, ta kontakt for eksakt pris. 

Produkter merket * kan ikke abonneres på alene, men må kombineres med et annet produkt. Get Start kan abonneres på alene, men da tilkommer linjeleie, pt pålydende kr 203,- pr mnd.

Vilkår for tjenesten finner du i pdf-dokumentet nedenfor.

Nye kunder får en fiberboks med innebygget wifi, men en ruter /trådløst aksesspunkt kan allikevel bestilles og brukes som en forsterker dersom det vil være nødvendig.

Er du usikker på om det er bygget fiber hvor du bor, kontakt oss på nummer 77 77 04 99, eller send oss en epost på kunde(a)3net.no.

Etter bestilling vil du få en sms som vi ønsker at du svarer på for å bekrefte din bestilling. Mobilnummeret må være registrert i ditt navn.

Pris på produkter nevnt under (tv/internett/telefoni) er pris pr mnd. 3net garanterer lovet hastighet inn til første punkt i boligen, som er selve fiberboksen. Internt utstyr kan gi en annen opplevelse. Faktorer som riktig plassering og bruk av trådløst nettverk, antall samtidige brukere, samt ditt eget utstyr er med å avgjøre din hastighet på nettet. 

Bestilligskjema fiber

standard vilkår.pdf

angrerettsskjema.pdf
Bestilling fiber
Pakketilbud
Internett
TV fra Telia
Telefoni (fast - ikke mobil)
Trådløs ruter
Nye anlegg får en fiberboks med innebygget trådløs ruter, men et trådløst aksesspunkt kan allikevel bestilles og brukes som en forsterker dersom nødvendig/ønskelig. Vi har kun utleie av Ubiquiti Unifi, og henviser til butikker for kjøp.
Betingelser*
Kundekontakt

2020-09-03 Webmaster