Bestilling fibernett

3net leverer fiber i Nordreisa, Kautokeino, Kåfjord, Arnøya og deler av Skjervøy. Fyll ut bestillingsskjema nedenfor.

Vi jobber også med å strekke fiber til Balsfjord, Lyngen og Storfjord. Les mer under fanen Fiberutbygging. Se egne bestillingskjema for disse stedene, eller send oss en epost på kunde(a)3net.no, så tar vi kontakt! 

Det er 1 års bindingstid på samtlige produkter på nye anlegg.

Produkter merket * kan ikke abonneres på alene, men må kombineres med et annet produkt.

Vi har leveringstid på opptil 4 uker ved innstrekk av fiber.

Vilkår for tjenesten finner du i pdf-dokumentet nedenfor.

NB! Vær obs på at det kan tilkomme anleggsbidrag dersom det må etableres flere stolper i forbindelse med innstrekk til huset. Ta kontakt for eksakt pris.

Nye anlegg får en fiberboks med innebygget ruter (ikke Skjervøy), men en ruter /trådløst aksesspunkt kan allikevel bestilles og brukes som en forsterker dersom det vil være nødvendig.

Er du usikker på om det er bygget fiber hvor du bor, kontakt oss på nummer 77 77 04 99, eller send oss en epost på kunde(a)3net.no.

Etter bestilling vil du få en sms som vi ønsker at du svarer på for å bekrefte din bestilling. Mobilnummeret må være registrert i ditt navn.

Pris på produkter nevnt under (tv/internett/telefoni) er pris pr mnd.

Standardvilkår 02.20.pdf

angrerettsskjema.pdf

 
Bestilling fiber
Pakketilbud
Internett
Get digital TV
Telefoni
Trådløs ruter
Nye anlegg får en fiberboks med innebygget trådløs ruter (gjelder ikke Skjervøy), men en ruter kan allikevel bestilles og brukes som en forsterker dersom det vil være nødvendig. Vi har kun utleie av Ubiquiti Amplifi, og henviser til butikker for kjøp.
Betingelser*
Kundekontakt

Web levert av CustomPublish AS