Bedre trådløst nettverk med AirTies 4920 Bolig

Vi har nå tatt inn AiTies 4920 Bolig, som med flere aksesspunkter gir deg trådløs dekning i hele huset!  

Ett enkelt tilgangspunkt eller én ruter vil alltid ha begrenset rekkevidde og kapasitet. Disse begrensningene er en del av wifi-teknologien, ikke problemer med ruteren din. Dersom trådløsnettet benyttes i et område av huset der signalene er svake, vil det påvirke alle som bruker nettet på samme tid. Dette kan eksempelvis forårsake «hakking» for de som ser film eller hører på musikk via streamingtjenester.

Derfor inneholder Air 4920 boligpakke tre trådløse tilgangspunkter. Når flere Air 4920 kobles til hverandre, danner de et mesh-nettverk som fordeler den trådløse datatrafikken. Du kan lese mer om produktet her.

Enhetene kommuniserer trådløst med hverandre, mens hovedenheten er kablet direkte til ruter, modem eller hjemmesentral. Der mange wifi-forsterkere eller “repeatere” bruker opp kapasitet på seg selv og belaster ruteren, overtar AirTies-nettverket i stedet hele jobben med trådløst og gjør den bedre.

airties-wifi-vs-vanlig-wifi.png

 

Løsningen er like enkel som den er genial. En boks kobles til ruteren med en nettverkskabel. Deretter settes øvrige bokser i de områdene man opplever dårlig dekning, og kobler alle til strømnettet.

Kort tid etter kan man bruke trådløsnettet som før – bare med enda bedre kvalitet og opplevelsen av raskere tjenester.

Trådløse tilgangspunkter fra AirTies kan kjøpes enkeltvis, eller i pakker á 3. De fleste vil få best nytte av en pakkeløsning med 3 enheter, eventuelt med et supplement på 1 ekstra dersom boligen er stor og har mange «dødsoner»

Forbrukertest

Nå har også Tek.no gjort en skikkelig test av Airties og kommet frem til at med et par-tre slike i leiligheten, og vips: Wifi-dekning overalt. 

 

 

Tips en venn Skriv ut
Web levert av CustomPublish AS