Antivirus/Antispam

Antivirus/Antispam

 

Ny Antispam løsning.

3net lanserer i disse dager en ny anti-spamløsning. I den forbindelse vil kundene få epost fra vårt system hvis det er elementer vi er usikre på om vi skal sende ut, disse elementene havner i karantene. Epostene blir sendt ut daglig, men kun dersom det er elementer i karantenen.

 

Antispam

Hvis du vil administrere ditt spamfilter eller se hva som er i din karantene, kan du logge på her: http://spamfilter.3net.no (Denne siden er på engelsk)

Dersom du ikke har logget på før, trykker du "retrieve the login link" etter at du har åpnet nettsiden. Deretter skriver du inn din epost-adresse. Du vil motta en midlertidig påloggings-link der du kan lage deg et nytt passord. Logg på http://spamfilter.3net.no/ med ditt nye passord.

OBS! Det er ikke nødvendig å logge på for å løse eposter ut fra karantene, du kan gjøre dette direkte i rapportene som kommer i din innboks.
En slik rapport der gjerne slik ut:
spamfilter-rapport.jpg
I rapporten velger du om eposten skal leveres til deg.  
Dersom du ikke fortar deg noe, vil elementene i listen bli slettet automatisk etter 14 dager.
 
Ta gjerne kontakt med oss på supporttelefon 77770499, dersom du har spørsmål.

 

 

Gratis antivirusprogrammer

3net anbefaler alle våre kunder å installere antivirus på sin PC. Antivirus beskytter mot skadelig programvare som virus og spionprogrammer.Det finnes flere gratis antivirusløsninger som 3net trygt kan anbefale. Les mer nedenfor.

Microsoft antivirus:
Microsoft har utviklet sitt eget antivirusprogram: Microsoft® Security Essentials. Programmet kan installeres på de fleste av Windows sine operativsystem og oppdaterer seg automatisk. Last ned Microsoft® Security Essentials

 
Avast antivirus:
http://www.avast.com/en-no/index
 
AVG:
http://free.avg.com/ww-en/homepage
 
Du bør ikke ha mer en 1 antivirusprogram installert på din PC. Avinstaller gammelt antivirusprogram før du installerer et nytt.
Tips en venn Skriv ut