Dekodere

Våre dekodere

Ønsker du å skifte til en annen modell tilkommer et byttegebyr på kr 499,- samt eventuell mellomlegg for oppgradering. Er det feil på boksene erstattes naturligvis disse, med mindre det er skade/brukerfeil. Oppgradering medfører ikke byttegbyr, kun mellomlegg i abonnementet.

get box II

Get Box II erstatter HD PVR

Dette er vår beste boks i den nye generasjonen av Get-bokser.  Den er både raskere og kraftigere enn våre tidligere bokser, og har et flott design. Du kan selvfølgelig pause, spole og ta opp dine favorittprogrammer. Den solide boksen kan lagre hele 140 timer med opptak. Dersom du likevel ønsker mer, kan du trykke deg inn på Get filmleie – med over 5000 titler. Get box II er rigget for fremtidens tjenester. Dette er bare begynnelsen. Du kan oppgradere din dekoder for kr 129,- pr mnd.

mikro_lansering_Julie

Get box Mikro

Get box Mikro har samme prisbelønte brukergrensesnitt som den populære Get box HD PVR. Den har også digital surround-lyd, er helt lydløs og er lynrask på zapping. Ved å koble Get box Mikro til et bredbåndsmodem med nettverkskabel vil du få tilgang til Get filmleie med over 5000 filmer og serier. Du må ha en HD-klar tv for å benytte Get box Mikro.

2018-08-16
Tips en venn Skriv ut