Logo Sørreisa_komm

3net vant anbud om Sørreisa!

3net AS kan med glede og stolthet informere om at vi har vunnet en åpen anbudskonkurranse fra Sørreisa kommune om å drifte fibernettet i kommunen for 2020-2023. Vi overtar med det leveransen og kundeforhold for over 750 privatkunder og bedrifter fra 1.september 2020.  

Sørreisa er en kommune i Midt-Troms med ca. 3500 innbyggere.  Sørreisa Kommune bygde ut fibernettverk i hele kommunen i 2014. Kommunen investerte den gang 31,5 millioner kroner og fikk 13,9 millioner kroner i tilskudd gjennom næringsrettede utviklingsmidler. 
 
På den nye anbudsrunden var det fire tilbydere og det var 3net AS som leverte det beste tilbudet totalt sett. Avtalen er gjeldene i fire år framover.  

Sørreisa kommune har lagt ut denne informasjonen på sine hjemmesider: https://www.sorreisa.kommune.no/3net-as-er-ny-leverandoer-paa-fibernett.6283458-481867.html

For kunder i Sørreisa:

Alle kunder med leveranse fra OpenNet vil måtte bestille nytt abonnement hos 3net, og eksisterende kunder vil omkostningsfritt få ny fibersentral fra 3net. Priser på innhold vil endres til de hastigheter og tilbud 3net til enhver tid leverer.​ Opprinnelig dato for igangsettelse var 1. mai 2020, men pga situasjonen med Corona må vi dessverre utsette tilkoblingen. Leveransen fra OpenNet fortsetter til vi tar over leveransen.

For at 3net skal kunne ta kontakt med deg så er det viktig at du registrere deg på følgende skjema på www.3net.no/sorreisa. Alternativt kan dere ringe 77770499 eller sende epost til kunde@3net.no. Gjør dette gjerne så tidlig som mulig for at 3net skal kunne sikre en smidig overgang til ny leverandør.

Web levert av CustomPublish AS